Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@07:26:55 GMT

علت افت شاخص درمعاملات امروز بازار سهام چه بود؟

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۵۰۰۰۹

علت افت شاخص درمعاملات امروز بازار سهام چه بود؟

نوید اختری‌زاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به افت ۷ هزار واحدی شاخص بورس تهران در معاملات امروز، دوشنبه ۲۱ بهمن ۹۸ گفت: با توجه به اینکه بازار بورس، هر روز با افزایش ارزش و حجم معاملات در بورس مواجه هستیم که به شدت با رشد مواه بوده و قیمت سهام نیز به تناسب آن با افزایش مواجه بوده است.

تحلیلگر بازار سرمایه افزود: به موازات رشدی که طی ماههای اخیر در بازار سرمایه رخ داده، نباید انتظار داشت که هر روز، بازار سبزپوش باشد و قیمتها مدام افزایش پیدا کند؛ چراکه این برداشت و تفکر صحیحی نیست؛ بلکه مروری بر عملکرد بازار نشانگر آن است که قیمت سهام نقدشونده و گروه پالایشی، خودرویی، فلزی و معدنی رشد مناسبی را ظرف ماههای گذشته طی کرده‌اند؛ پس اصلاح‌های قیمتی، ذات بازار سرمایه است و سرمایه‌گذاران نباید به خود ترسی راه دهند که این افت قیمتها، شروع ریزش بازار خواهد بود؛ بلکه باید توجه داشت که هر بالا رفتنی، یک میزان اصلاح قیمتی، نفس گیری بازار و کسب انرژی را برای تداوم مسیر لازم دارد تا بواند رشد قیمتها را در پی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: بر این اساس می‌توان نتیجه گرفت که سرمایه گذاران و سهامداران نباید نگران روند آتی بازار باشند؛ چراکه ارزش و حجم معاملات در بازار سرمایه باید ملاک تصمیم گیری قرار گیرد؛ به خصوص اینکه ارزش امروز بازار معاملات ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان است؛ در حالیکه اکنون بازار دارای ورود نقدینگی خوبی است و مردم مشتاقانه به بازار سرمایه وارد شده اند؛ به نحوی که ارزش معاملات دو برابر شده است.

اختری زاده گفت: باید این طور برداشت کرد که بازار یک اصلاح قیمتی دارد و این اصلاح قیمتی ظرف دو تا سه روز ممکن است ادامه داشته باشد؛ اما مجدد شاخص به مدار رشد قیمتی برمی‌گردد؛ به خصوص اینکه دلار، با رشد مواجه بوده و عموماً محور مناسبی برای برخی صنایع بورسی است؛ ضمن اینکه نقدشونده بازار نیز در گروههای پالایشی، معدنی، فلزی و خودرویی بالا بوده و این رسته‌ها جزو گزینه‌های خوب سرمایه گذاران هستند؛ پس سهامداران نباید ترس از این داشته باشند که اصلاح قیمتی صورت بگیرد.

وی افزود: تحلیل ما این است که بازار همچنان تا دو ماه بعد از عید و حتی تا اوایل تابستان سال بعد، ملایم رشد خواهد داشت که البته این رشد نه به قدرت و سرعت چند ماه اخیر است؛ ولی همچنان شاخص به صورت ملایم رو به بالا حرکت خواهد کرد. پس باید از فرصت‌های معاملاتی بازار استفاده کرد؛ چراکه بورس در بین بازارهای ارز، طلا و مسکن وضعیت مناسبی دارد و این اطمینان خاطر باید از سوی سرمایه‌گذاران برای پربازده بودن آن حاصل شود.

کد خبر 4849571 محبوبه فکوری

منبع: مهر

کلیدواژه: بازار سرمایه افزايش شاخص بورس كاهش شاخص بورس ویروس کرونا قیمت نفت قیمت دلار بانک مرکزی ایران بورس نظام بانکی وزارت جهاد کشاورزی بازار سهام تولید نفت قیمت یورو اوپک وزارت صنعت معدن و تجارت محمد اسلامی سازمان امور مالیاتی سرمایه گذاران بازار سرمایه اصلاح قیمتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۰۰۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت/ افت ۵ هزار واحدی شاخص

بازار سرمایه با توجه به افت ارزش معاملات فعلا در وضعیت رکودی به سر می برد و در این روز ها رشد خاصی را تجربه نمی کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بازار سهام آخرین روز کاری هفته را کاملا متعادل آغاز کرد، به طوری که به نظر می رسد فعلا نه انگیزه ای برای صعود دارد و نه آنقدر فروشنده در بازار حضور دارند تا بتوانند شاخص کل را منفی کنند.

در پایان معاملات امروز شاخص کل بورس اوراق بهادار با ریزشی 5 هزار واحدی به 2 میلیون و 264 هزار واحد رسید. همچنین شاخص کل هم‌وزن نیز با رشدی جزئی  به ارتفاع 750 هزار واحد رسید.

گفتنی است سه نماد «فملی»، «فارس» و «فولاد» بیشترین تأثیر در شاخص کل بورس و سه نماد «آریا»، «مادیرا» و «وهور» بیشترین تأثیر را در شاخص فرابورس داشته‌اند، همچنین سه نماد «شستا»، «ذوب» و «غبشهر» سه نماد پرتراکنش بازار بورس و سه نماد «فزر»، «خاور» و «فنر» سه نماد پرتراکنش در بازار فرابورس در روز جاری بودند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خُرد در بازار امروز مورخ 16 اردیبهشت ماه 1402، مبلغ 3 هزار میلیارد و 900 میلیون تومان بود. گفتنی است حقیقی‌ها در روز جاری حدود 150 میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

دیگر نکته ای که در معاملات امروز بازار سرمایه به چشم می خورد، بازگشایی منفی صندوق های طلا با توجه به افت نرخ ارز در بازار غیر رسمی و همچنین نزول انس جهانی بود.

در بازار امروز 142 نماد در محدوده مثبت و 297 نماد در محدوده منفی و در بازار فرابورس 150 نماد در محدوده مثبت و 182 نماد در محدوده منفی معامله شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بورس امروز ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس
  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت/ افت ۵ هزار واحدی شاخص
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • بورس امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص