Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-06@02:39:06 GMT

افت 7 هزار واحدی شاخص بورس/علت چه بود؟

تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۸۵۰۲۸۹

افت 7 هزار واحدی شاخص بورس/علت چه بود؟

یک تحلیلگر بازار سرمایه با اشاره به افت ۷ هزار واحدی شاخص بورس تهران در معاملات امروز، دوشنبه ۲۱ بهمن ۹۸ گفت: با توجه به اینکه بازار بورس، هر روز با افزایش ارزش و حجم معاملات در بورس مواجه هستیم که به شدت با رشد مواه بوده و قیمت سهام نیز به تناسب آن با افزایش مواجه بوده است.

یک تحلیلگر بازار سرمایه با بیان اینکه سرمایه‌گذاران نباید به خود ترسی راه دهند که افت شاخص، شروع ریزش بازار خواهد بود، گفت: بازار رشد شاخص بورس حداقل تا اوایل تابستان سال بعد، ادامه می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوید اختری‌زاده با اشاره به افت ۷ هزار واحدی شاخص بورس تهران در معاملات امروز، دوشنبه ۲۱ بهمن ۹۸ گفت: با توجه به اینکه بازار بورس، هر روز با افزایش ارزش و حجم معاملات در بورس مواجه هستیم که به شدت با رشد مواه بوده و قیمت سهام نیز به تناسب آن با افزایش مواجه بوده است.

تحلیلگر بازار سرمایه افزود: به موازات رشدی که طی ماههای اخیر در بازار سرمایه رخ داده، نباید انتظار داشت که هر روز، بازار سبزپوش باشد و قیمتها مدام افزایش پیدا کند؛ چراکه این برداشت و تفکر صحیحی نیست؛ بلکه مروری بر عملکرد بازار نشانگر آن است که قیمت سهام نقدشونده و گروه پالایشی، خودرویی، فلزی و معدنی رشد مناسبی را ظرف ماههای گذشته طی کرده‌اند؛ پس اصلاح‌های قیمتی، ذات بازار سرمایه است و سرمایه‌گذاران نباید به خود ترسی راه دهند که این افت قیمتها، شروع ریزش بازار خواهد بود؛ بلکه باید توجه داشت که هر بالا رفتنی، یک میزان اصلاح قیمتی، نفس گیری بازار و کسب انرژی را برای تداوم مسیر لازم دارد تا بواند رشد قیمتها را در پی داشته باشد.

---

وی تصریح کرد: بر این اساس می‌توان نتیجه گرفت که سرمایه گذاران و سهامداران نباید نگران روند آتی بازار باشند؛ چراکه ارزش و حجم معاملات در بازار سرمایه باید ملاک تصمیم گیری قرار گیرد؛ به خصوص اینکه ارزش امروز بازار معاملات ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان است؛ در حالیکه اکنون بازار دارای ورود نقدینگی خوبی است و مردم مشتاقانه به بازار سرمایه وارد شده اند؛ به نحوی که ارزش معاملات دو برابر شده است.

اختری زاده گفت: باید این طور برداشت کرد که بازار یک اصلاح قیمتی دارد و این اصلاح قیمتی ظرف دو تا سه روز ممکن است ادامه داشته باشد؛ اما مجدد شاخص به مدار رشد قیمتی برمی‌گردد؛ به خصوص اینکه دلار، با رشد مواجه بوده و عموماً محور مناسبی برای برخی صنایع بورسی است؛ ضمن اینکه نقدشونده بازار نیز در گروههای پالایشی، معدنی، فلزی و خودرویی بالا بوده و این رسته‌ها جزو گزینه‌های خوب سرمایه گذاران هستند؛ پس سهامداران نباید ترس از این داشته باشند که اصلاح قیمتی صورت بگیرد.

وی افزود: تحلیل ما این است که بازار همچنان تا دو ماه بعد از عید و حتی تا اوایل تابستان سال بعد، ملایم رشد خواهد داشت که البته این رشد نه به قدرت و سرعت چند ماه اخیر است؛ ولی همچنان شاخص به صورت ملایم رو به بالا حرکت خواهد کرد. پس باید از فرصت‌های معاملاتی بازار استفاده کرد؛ چراکه بورس در بین بازارهای ارز، طلا و مسکن وضعیت مناسبی دارد و این اطمینان خاطر باید از سوی سرمایه‌گذاران برای پربازده بودن آن حاصل شود./مهر

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ارزش و حجم معاملات تحلیلگر بازار سرمایه هزار واحدی شاخص بورس بازار سرمایه سرمایه گذاران اصلاح قیمتی مواجه بوده قیمت سهام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۵۰۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز (یکشنبه) بازار سهام، با ۵ هزار و ۱۸۶ واحد کاهش معادل ۲۳ صدم درصد به دو میلیون و ۲۵۹ هزار و ۷۳۱ واحد رسید.

به گزارش مشرق، شاخص هم وزن نیز با ۱۹۲ واحد افزایش معادل ۳ صدم درصد در محدوده ۷۵۱ هزار و ۳۷ واحد قرار گرفت.

نمادهای فملی، فارس، فولاد، شبندر، کگل، تاصیکو و وبملت از نمادهای تاثیر گذار منفی بر شاخص کل بورس بودند. اما نمادهای وامید، سدشت، کویر، غبشهر، ثفارس، وکغدیر و وبانک با تاثیر مثبت از کاهش بیشتر شاخص کل ممانعت کرد.

نمادهای شستا، ذوب، غبهشر، فملی، فولاد، خودرو، و توس و خساپا هم از نمادهای پرتراکنش بر بازار سهام بودند.

شاخص کل فرابورس نیز امروز با ۷ واحد افزایش به عدد ۲۵ هزار و ۲۰۱ واحد رسید.

نمادهای مادیرا، وهور، سپیدار، بپاس، آریان، فصبا و بساما از نمادهای با تاثیر منفی و نمادهای آریا، توسن، غصینو، کزغال، ثپردیس و حسینا از نمادهای با تاثیر مثبت بر بازار فرابورس امروز بودند.

بازار امروز سهام شاهد ۲۴۱ نماد مثبت برابر ۵۶۵ نماد منفی بود. ۵۳ صف خرید مقابل ۵۲ صف فروش تشکیل شد. خالص ورود و خرج پول حقیقی هم امروز به منفی ۸۴ میلیارد تومان رسید.

معامله گران امروز ۷ میلیارد و ۱۲۰ میلیون سهام را به ارزش ۲ هزار و ۹۵۶ میلیارد تومان دست به دست کردند.

ارزش دلاری امروز بازار سرمایه نیز ۲۳۴ میلیارد دلار بود.

دیگر خبرها

  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت/ افت ۵ هزار واحدی شاخص
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • ریزش ۵ هزار واحدی شاخص بورس
  • گزارش روزانه بورس ۱۶ اردیبهشت؛ افت ۵ هزار واحدی شاخص کل
  • شاخص بورس امروز ۱۶ اردیبهشت/افت۵۱۸۲ واحدی
  • بورس امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص و نمای بازار
  • رشد ۱۲۰۷ هزار واحدی بورس در شروع معاملات
  • پیش بینی بورس یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳